Nieuwsbrief Maart 2016

Voorjaar

Zonnelust terreinDe dagen worden weer langer, een beetje vorst en overdag zon. Vogels, narcissen, krokussen, alles komt in beweging. Zo ook wij!! Het nieuwe seizoen hebben we deze week ingezet met een goed bezochte algemene ledenvergadering en vandaag een werkzondag met ongeveer 20 deelnemende leden. Ook de kinderen waren aanwezig. Soep en pannenkoeken werden zoals gebruikelijk door ons spontaan gevormde keukenteam uitgeserveerd. Begeleid door prachtig weer is er weer heel veel werk verzet.

We hopen jullie allemaal te ontmoeten tijdens onze ‘opening-van-het-seizoendag’ op 3 april.

Wandel over ons terrein, wat er weer pico-bello bijligt en neem de uitbreidingen met eigen ogen waar.

Trekkershutten

Trekkershut 2Aan de nieuwe ‘trekkershut’ is hard gewerkt en kan vanaf het begin van het seizoen gebruikt worden. Dank aan de leden die zich daar voor ingezet hebben. We hebben nu 2 gelegenheden om in te overnachten. Om ze wat meer onderscheidend te maken zijn we nu op zoek naar passende namen voor de beide (trekkers-)hutten en is er een prijsvraag uitgeschreven. Wie weet er een leuke naam?

Beide nieuwe namen worden in hout uitgebeiteld.

Jeugd

Paaseieren zoek op 20 maart 2016

Het paaseieren zoeken was een succes. De kinderen die er waren hebben allen het hele landje doorzocht om alle eieren bij elkaar te krijgen. Ze wisten niet hoe snel ze overal moesten komen, rustig lopen was er niet bij! Toch is het nog mogelijk dat u nog een mooi gekleurd paasei vindt als u binnenkort op het Landje komt, want waarschijnlijk zijn er nog ergens 2 of 3 eieren blijven liggen….

Wandelweekend begin juni

Een bijzondere activiteit is het wandelweekend dat op 3, 4 en 5 juni 2016 georganiseerd wordt voor NFN-leden, Zonnelust-leden, Zonnelust-begunstigers. Het is de bedoeling om iedere dag een wandeling te maken van ongeveer 12 km.

We vertrekken rond de klok van 10.00 uur. Het start- en eindpunt van elke tocht zal in de buurt van een gezellig café zijn, waar we kunnen bijkomen van de “volbrachte prestatie” (koffie, thee, e.d. zijn voor eigen rekening).

Op 3 en 4 juni gaan we met auto’s naar het punt van vertrek (met elkaar meerijden).

De laatste dag zal de wandeling beginnen en eindigen op ons terrein, waar we jullie na afloop een gezellige afsluiting zullen bezorgen met de nodige versterkingen voor de inwendige mens en wordt de sauna aan gezet voor een welverdiende ontspanning.

Natuurlijk zijn deze dagen goed te combineren met kamperen of het huren van de trekkershut op ons ‘Landje’.

De kosten bedragen 5 euro per persoon per wandeling.
(te voldoen bij de start van de wandeling)

Je kunt het inschrijfformulier op de website http://zonnelust.nl/actueel/ gebruiken om te laten weten dat je meewandelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *